Studentski život

Postanite i Vi dio naše studentske zajednice

Studentima našeg Sveučilišta omogućavamo ispunjenje svih potreba kako bi im svakodnevni život i rad bili što lakši i ugodniji.

Smještaj studenata je organiziran u tri studentska doma u Osijeku. Prijaviti se možete na Natječaj koji se objavljuje prije početka svake akademske godine na mrežnoj stranici Studentskog centra.

Prehrana studenata organizirana je u nekoliko studentskih restorana te u zgradama pojedinih fakulteta. Svaki student svojom studentskom iskaznicom X-icom ostvaruje povoljniju kupnju.

Tijekom studija svi studenti mogu raditi preko Studentskog servisa i tako ostvariti dodatnu zaradu te poboljšati svoj standard. Ove usluge danas koristi više od 7.000 studenata, a ponuda poslova je uvijek dostupna putem vrlo ažurne FB stranice Studentskog servisa Osijek.

Osim nastavnih aktivnosti studenti vrlo aktivno sudjeluju u radu brojnih studentskih udruga, na različitim projektima, domaćim i međunarodnim konferencijama, sportskim i edukativnim događanjima i na taj način proširuju svoja znanja i vještine.

Studentske udruge